Ulukışla Şehit Hüseyin Arısoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (388) 5112070
Belgegeçer : (388) 5112070
WEB https://ulukislaeml.meb.k12.tr
Adres : DOĞU MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. ULUKIŞLA ŞEHİT HÜSEYİN ARISOY MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 103B ULUKIŞLA / NİĞDE
VİZYON : Biz istiyoruz ki; Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini benimseyen, gençlerimizi ülkemizin ihtiyaçlarına ve çalışma hayatının isteklerine uygun, mal ve hizmet üretim alanlarına çabuk uyum sağlayabilen, bu alanların gerektirdiği niteliğe sahip, teknik bilgileri uygulayabilen, 21. yüzyılın dünyasına her alanda standartlara ermiş, teknolojik gelişim ve değişimlere uyumlu, yüksek nitelikli insan yetiştiren bir Okul olmak...
MİSYON : Okulumuzun ve Mesleki Teknik Eğitimin öneminin, başta okulumuza kaynaklık eden ortaokullarda, il ve ilçemizdeki tüm kurumlarda tanıtımının yapılması. Meslek liselerine devam eden öğrenci sayısının arttırılmasıdır.
BAŞARILAR : 2011 Proje Tabanlı Beceri Yarışması Türkiye 3.´sü (E-Masa) 2014 Yılında Erasmus+ Leonardo da Vinci Programı Kapsamında Cordaba/Portekize Mesleki Staj Çalışması Yapılmıştır. 2015 ve 2016 Yıllarında Tübitak 4066 Çerçevesinde Bilim Fuarları Düzenlenmiştir

Yatakhane Koğuşu :27
Saatler : 08:30 - 12:30 13:20 - 17:20
Isınma : Kalorifer
Lojman : Merkezi kat kaloriferi ile ısınan görev tahsisli 2 adet lojman. Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : Kara ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Niğde iline bağlı,6300 merkez nüfuslu bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Niğde il merkezine uzaklık 55 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :